Do misky odebereme asi 7 lžic kokosového mléka. Přidáme olivový olej, chilli, curry a med. Všechno důkladně promícháme a do hotové marinády vložíme krevety. Pokud neseženeme krevety vyloupané, musíme je napřed zbavit skořápky a popřípadě také černého střívka na zádech, pokud je viditelné. Toho docílíme tak, že zlehka nařízneme hřbet krevetky až ke střívku a vytáhneme ho.
Krevety necháme naložené v lednici alespoň několik hodin, klidně i přes noc.
Nejprve si připravíme směs, ve které rýži budeme vařit. Smícháme kokosové mléko s vodou. Přidáme šťávu z limetky a také špetku soli. Rýži si propláchneme ve studené vodě. Do kovového hrnce dáme rozpálit olivový olej, na nějž po chvíli přidáme také propláchnutou rýži. Necháme chvilku zesklovatět a přilijeme směs kokosového mléka, vody a šťávy z limetky.
Necháme odklopené vařit, ale nemícháme. Mezitím si rozpálíme troubu na 200°C. Když je rýže už na hladině vidět, vypneme sporák, ale také troubu, rýži přiklopíme skleněnou nebo kovovou pokličkou a vložíme do rozpálené trouby, kde necháme rýži asi 20 minut dojít.
Naložené krevety napíchneme na grilovací jehly, můžeme také prokládat kostičkou manga nebo ananasu. Vkládáme na gril a grilujeme do zlatova. Občas můžeme ještě potřít marinádou, ve které byly krevety naložené. Podáváme spolu s rýží.