Gothaj, plátky
Stručný popis výrobu: Gothajský salám, masný výrobek tepelně opracovaný Složení výrobku: Vepřové maso 41 %, vepřové syrové sádlo, hovězí maso 15 %, pitná voda, jedlá sůl s jodem (jedlá sůl, jodičnan draselný, konzervant E250), stabilizátor: difosforečnany, trifosforečnany; dextróza, koření, extrakty koření, antioxidant: erythorban sodný; barvivo: sušená šťáva z červené řepy Výživové údaje: 100 g % RHP/100 g energetická hodnota 345 kcal/1425 kJ tuky celkem 33,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 13,8 g sacharidy 0,1 g z toho cukry 0,1 g bílkoviny 10,6 g sůl 1,96 g RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) Alergeny:
Detail produktu »