Hranolky do trouby
Stručný popis výrobku: Hranolky do trouby bramborové, předsmažené, hlubokozmrazené. Složení: 95,5 % brambory, slunečnicový olej. Návod k přípravě: Návod k přípravě v troubě: Pečte uprostřed předehřáté trouby na 220 °C po dobu 15–20 minut do zlatova. V polovině pečení hranolky obraťte. Návod k přípravě ve fritéze: Smažte v oleji předehřátém na 175 °C po dobu 3–5 minut až jsou hranolky zlatavé a křupavé. Osolte. Návod k přípravě na pánvi: Malé množství hranolek smažte na předehřátém oleji po dobu 6–8 minut do zlatavé barvy. Před přípravou nerozmrazujte. Vyjměte z obalu. Skladování: Skladujte při teplotě –18 °C nebo nižší. Rozmrazený výrobek znovu nezmrazujte. Výživové údaje: 100 g % RHP/100 g energetická hodnota 137 kcal/576 kJ tuky celkem 4,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g sacharidy 22 g z toho cukry 0,5 g bílkoviny 2,4 g sůl 0,1 g RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal)
Detail produktu »