Kolena těstoviny vaječné
Stručný popis výrobku: Kolínka jsou vyrobená tvarováním nekynutého a chemicky nekypřeného těsta, připraveného zejména z mlýnských obilných výrobků nebo jejich směsí. Při dodržení podmínek uvedených v návodu se těstoviny nerozvařují, nejsou lepkavé a zachovávají si svůj tvar i po uvaření. Složení výrobku: pšeničná mouka, sušená vejce 2 % Výživové údaje: 100 g % RHP/100 g energetická hodnota 364 kcal/1544 kJ tuky celkem 2,3 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g sacharidy 72,0 g z toho cukry 2,6 g bílkoviny 12,0 g sůl 0,06 g RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) Alergeny: Obiloviny – lepek (pšenice), vejce
Detail produktu »