Krupička jemná
Stručný popis výrobku: Krupička pšeničná jemná dehydrovaná Příprava krupičné kaše: 25 g krupice, 250 ml mléka, 10 g cukru Krupici a cukr smícháme a za stálého míchání vsypeme do mírně ohřátého mléka. Přivedeme k varu a vaříme, dokud kaše nezhoustne. Na talíři posypeme cukrem, skořicí nebo kakaem. Přelijeme rozehřátým máslem. Složení výrobku: pšeničná krupice jemná Výživové údaje: 100 g % RHP/100 g energetická hodnota 360 kcal/1525 kJ tuky celkem 1,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g sacharidy 74,0 g z toho cukry 3,0 g vláknina 3,0 g bílkoviny 11,0 g sůl <0,01 g RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) Alergeny: Obiloviny – lepek (pšenice)
Detail produktu »