Stručný popis výrobku:

Želatina, sypká želírující látka

Návod k přípravě:

Obsah sáčku rozmíchejte v 0,3 l vody a za stálého míchání zahřejte k 60 °C. Možno dochutit šťávou, okyselit, osolit.

Složení výrobku:

želatina živočišného původu (vepřová)

Výživové údaje:

100 g % RHP/100 g
energetická hodnota 373 kcal/1560 kJ 19
tuky celkem <0,1 g <0,1
z toho nasycené mastné kyseliny <0,01 g <0,05
sacharidy <0,3 g <0,1
z toho cukry <0,1 g <0,1
bílkoviny 91,4 g 183
sůl 0,03 g 0,6

RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal)

Alergeny: