Stručný popis výrobku:
Želatina, sypká želírující látka
Návod k přípravě:
Obsah sáčku rozmíchejte v 0,3 l vody a za stálého míchání zahřejte k 60 °C. Možno dochutit šťávou, okyselit, osolit.
Složení výrobku:
želatina živočišného původu (vepřová)
Výživové údaje:
100 g | % RHP/100 g | |
energetická hodnota | 373 kcal/1560 kJ | 19 |
tuky celkem | <0,1 g | <0,1 |
z toho nasycené mastné kyseliny | <0,01 g | <0,05 |
sacharidy | <0,3 g | <0,1 |
z toho cukry | <0,1 g | <0,1 |
bílkoviny | 91,4 g | 183 |
sůl | 0,03 g | 0,6 |
RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal)