Stručný popis výrobu:
Vysočina, masný výrobek tepelně opracovaný
Složení výrobku:
vepřové maso 38 %, vepřové sádlo, hovězí maso, vepřové kůže, voda, vepřová bílkovina, mléčnan draselný, jodovaná dusitanová solicí směs (konzervant: dusitan sodný), cukernaté látky, barvivo: sušená šťáva z červené řepy; antioxidant: erythorban sodný; směs přírodního koření, extrakty koření, stabilizátor: difosforečnany
Výživové údaje:
100 g | % RHP/100 g | |
energetická hodnota | 379 kcal/1570 kJ | |
tuky celkem | 33,8 g | |
z toho nasycené mastné kyseliny | 12,9 g | |
sacharidy | 1,0 g | |
z toho cukry | 0,5 g | |
bílkoviny | 18,3 g | |
sůl | 2,4 g |
RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal)