Stručný popis výrobu:

Vysočina, masný výrobek tepelně opracovaný

Složení výrobku:

vepřové maso 38 %, vepřové sádlo, hovězí maso, vepřové kůže, voda, vepřová bílkovina, mléčnan draselný, jodovaná dusitanová solicí směs (konzervant: dusitan sodný), cukernaté látky, barvivo: sušená šťáva z červené řepy; antioxidant: erythorban sodný; směs přírodního koření, extrakty koření, stabilizátor: difosforečnany

Výživové údaje:

100 g % RHP/100 g
energetická hodnota 379 kcal/1570 kJ
tuky celkem 33,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny 12,9 g
sacharidy 1,0 g
z toho cukry 0,5 g
bílkoviny 18,3 g
sůl 2,4 g

RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal)

Alergeny: