Stručný popis výrobku:
Pizza se čtyřmi druhy sýra – hluboce zmrazený hotový výrobek
Návod na přípravu:
1. Před vlastní přípravou z pizzy odstraňte krycí fólii.
2. Pizzu vložte do střední části trouby rozehřáté na požadovanou teplotu.
3. Zkontrolujte, zda se sýr roztekl a okraje korpusu jsou zbarvené dozlatova.
Elektrická trouba: 230 °C, 10-14 min.
Horkovzdušná trouba: 190 °C, 10-14 min.
Plynová trouba: stupeň 4-5, 10-14 min.
Mikrovlnná trouba: crisp „pizza“ 750 W, 6-10 min.
Pizzu před pečením nerozmrazujte.
Složení výrobku:
pšeničná mouka, rajčatová omáčka 16,2 % (rajčata drcená, pitná voda, extra panenský olivový olej, jedlá sůl, modifikovaný kukuřičný škrob, česnek, oregano, cukr), pitná voda, sýr mozarella 11,2 %, sýr eidam 4,8 %, sýr niva 3,8 %, sýr ementál 3,5 % (mléko, jedlá sůl, mlékárenské kultury, syřidlo, barvivo: beta-karoten), řepkový olej, cukr, pekařské droždí, jedlá sůl, česnek, petržel, ječný slad
Výživové údaje:
100 g | % RHP/100 g | |
energetická hodnota | 239 kcal/999 kJ | |
tuky celkem | 7,7 g | |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4,1 g | |
sacharidy | 29 g | |
z toho cukry | 4,1 g | |
vláknina | 3,0 g | |
bílkoviny | 11 g | |
sůl | 0,9 g |
RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal)
Alergeny:
Obiloviny – lepek (pšenice, ječmen), mléko
Může obsahovat stopy vajec