Stručný popis výrobku:
Sardinky v rajčatové omáčce, řezy ze sledě
Oblast odlovu: FAO 27 – severovýchodní Atlantik
Metoda odlovu: pelagická plovoucí síť
Výrobek může obsahovat kosti.
Složení výrobku:
řezy ze sledě (Clupea harangus, sleď obecný) – 60 %, rajčatová omáčka – 40 % (pitná ovda, rajčatový protlak 6,6 %, cukr, řepkový olej, jedlá sůl, pšeničná mouka, regulátor kyselosti: kyselina octová, koření)
Výživové údaje:
100 g | % RHP/100 g | |
energetická hodnota | 179 kcal/747 kJ | |
tuky celkem | 11 g | |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1 g | |
sacharidy | 6 g | |
z toho cukry | 3,7 g | |
bílkoviny | 14 g | |
sůl | 1,2 g |
RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal)
Alergeny:
ryby, obiloviny – lepek (pšenice)