Tipy a rady

Vyberte si z 1043 článků

Znáte bosu a flowin?

Vybrali jsme dva druhy cvičení, které spolu souvisí pouze v detailech – využívá se při nich netradiční pomůcka, pomáhají nám najít ztracenou rovnováhu a kromě posílení svalstva také vedou ke správnému držení těla. Vítejte na lekcích bosu a flowin!
Číst dále »
0 komentářů

Znáte historii knedlíků?

Tak jako je propojena historie střední Evropy, je propojena i její kuchyně. Nezřídka se proto vedou bitvy o prapůvod té či oné lahůdky. A u knedlíků tomu není jinak – existují jich na stovky variant. Na talíři tak můžeme objevit knedlíky kynuté, bramborové, houskové, karlovarské, krupicové, špekové, tvarohové, ovocné i plněné nejrůznější zeleninou.
Číst dále »
0 komentářů

Jedeme lyžovat do Beskyd

Chystáte se na lyže v Čechách, konkrétně v oblasti severovýchodní Moravy a přilehlé části Slezska? Pak vás jistě budou zajímat lyžařská střediska v Beskydech. Jaké konkrétní ski areály vám tato oblast nabízí?
Číst dále »
0 komentářů
1 prosince., 2015
Tipy a rady, Tradice,

1. prosinec: Světový den AIDS

AIDS je nemoc, která je nejvíce rozšířená v rozvojových zemích. Nakazit se HIV, virem, z něhož se AIDS vyvine, mohou však lidé po celém světě. Tuto smrtelnou nemoci si připomínáme 1. prosince.
Číst dále »
0 komentářů

Co ochutnat z finské kuchyně?

Už jste ochutnali finskou kuchyni? I když není tak proslulá jako některé jiné mezinárodní kuchyně, najdete v ní řadu pokrmů, které stojí za to vyzkoušet. A jaké chutě vám nabídnou finské pokrmy?
Číst dále »
0 komentářů

Vysoká škola – ano nebo ne?

Studenty čtvrtého ročníku střední školy čeká nelehký rok a možná i dilema – jít na vysokou školu nebo raději do práce? Obě možnosti mají své výhody i nevýhody.
Číst dále »
2 komentáře

Jak Francouzi stolují

Francouzi mají svůj specifický způsob stolování, který se od toho našeho v mnohém liší. V čem konkrétně a dalo by se něco z něj přenést do našeho stylu stolování?
Číst dále »
0 komentářů

Je libo žabí stehýnka?

Člověk nemusí být zrovna expertem přes mezinárodní kuchyně, aby věděl, že žabí stehýnka jsou známým francouzským pokrmem. Pojďme si ho více přiblížit.
Číst dále »
0 komentářů

Ani kolečko nazmar

Dobrá hospodyňka vykouzlí i z mála vynikající pochoutky. Jak naložit se zbytky uzenin, které ještě mohou na talíři udělat spoustu muziky?
Číst dále »
0 komentářů

Vyhledávání článků

Rubriky