Tipy a rady

Vyberte si z 1089 článků

9 března., 2021
Tipy a rady, Zahrada,

Kupujeme zahradní nábytek

Pomalu přibývá teplých odpolední a večerů, které je škoda trávit doma. Pokud máte rodinný dům, či jste zrovna na chatě či chalupě, můžete volný čas trávit na terase či zahradě. Máte pro tyto účely vhodný zahradní nábytek, nebo se ho teprve chystáte vybrat?
Číst dále »

Znáte nějakého food blogera?

Pokrm voní na stole. Ale jen se opovažte sáhnout po příboru a s chutí se pustit do jídla! Dnes už samotnému hodování neodmyslitelně předchází vyladěná fotografie, kterou je nutno sdílet na sociální síti.
Číst dále »

Jak vybírat maso?

Maso patří mezi jednu ze základních složek lidské potravy. Je tedy nedílnou součástí každodenních nákupů a z rodinného rozpočtu ukrajuje nemalou sumu. Jak investovat finance tak, aby se maso skutečně rozplynulo na jazyku? Rozlučte se s tvrdou podešví na talíři.
Číst dále »

Privátní značky COOP. Ještě lepší a v novém kabátě.

Všechny privátní značky COOP již řadu měsíců prochází důkladným prověřováním, obměnou i převlékáním do nových obalů. Cíl je jasný. Nabídnout zákazníkům opravdu jen to nejkvalitnější. To, co odpovídá aktuální poptávce, co respektuje zdravý životní styl i životní prostředí, co krásně vypadá, skvěle chutná a neruinuje peněženku.
Číst dále »

Co to je fondue?

Fondue (čteme fondý) je původně švýcarský pokrm z roztaveného sýra, pocházející z 18. století. Tehdy vznikl z praktických důvodů, dnes je považován spíše za gurmánskou událost. Do nádoby naplněné fondue se namáčí jednotlivé kousky jídla napíchnuté na dlouhou vidličku.
Číst dále »

Abeceda sýrů

Dávno pryč jsou časy, kdy největším potěšením českého strávníka byl třicetiprocentní eidam v trojobalu. Nabídkové pulty se prohýbají pod sýrovými bochníky různých velikostí, barev, vůní i chutí. Stačí si jen vybrat, doma zakrojit a slastně vychutnávat!
Číst dále »

Paletový nábytek – design za pár korun

Nábytek z palet je rok od roku větším hitem. Je dostupný, levný a nabízí originální řešení do interiéru nebo exteriéru. Že ještě doma žádný nemáte? Nechte se inspirovat!
Číst dále »

Pernatá abeceda

Možná máte doma nebo v okolí myslivce, který vás zásobí pernatou divočinou. Díky svým chuťovým i výživovým vlastnostem, dávají tyto úlovky možnost velkého množství nejrůznějších úprav.
Číst dále »

Pamatujete pivní sýr Žumbera?

Jedná se o měkký či polotvrdý sýr zrající pod mazem, který je v závislosti na délce zrání světle béžový až do oranžova. Je výborný s chlebem, máslem a cibulí, zapíjí se jak jinak než pivem. Chuť pivního sýra je poměrně řízná, gurmáni si ji však nemohou vynachválit.
Číst dále »

Vyhledávání článků

Rubriky