Tipy a rady

Vyberte si z 1043 článků

Znáte nějakého food blogera?

Pokrm voní na stole. Ale jen se opovažte sáhnout po příboru a s chutí se pustit do jídla! Dnes už samotnému hodování neodmyslitelně předchází vyladěná fotografie, kterou je nutno sdílet na sociální síti.
Číst dále »
0 komentářů

Jak vybírat maso?

Maso patří mezi jednu ze základních složek lidské potravy. Je tedy nedílnou součástí každodenních nákupů a z rodinného rozpočtu ukrajuje nemalou sumu. Jak investovat finance tak, aby se maso skutečně rozplynulo na jazyku? Rozlučte se s tvrdou podešví na talíři.
Číst dále »
0 komentářů

Privátní značky COOP. Ještě lepší a v novém kabátě.

Všechny privátní značky COOP již řadu měsíců prochází důkladným prověřováním, obměnou i převlékáním do nových obalů. Cíl je jasný. Nabídnout zákazníkům opravdu jen to nejkvalitnější. To, co odpovídá aktuální poptávce, co respektuje zdravý životní styl i životní prostředí, co krásně vypadá, skvěle chutná a neruinuje peněženku.
Číst dále »
0 komentářů

Co to je fondue?

Fondue (čteme fondý) je původně švýcarský pokrm z roztaveného sýra, pocházející z 18. století. Tehdy vznikl z praktických důvodů, dnes je považován spíše za gurmánskou událost. Do nádoby naplněné fondue se namáčí jednotlivé kousky jídla napíchnuté na dlouhou vidličku.
Číst dále »
0 komentářů

Abeceda sýrů

Dávno pryč jsou časy, kdy největším potěšením českého strávníka byl třicetiprocentní eidam v trojobalu. Nabídkové pulty se prohýbají pod sýrovými bochníky různých velikostí, barev, vůní i chutí. Stačí si jen vybrat, doma zakrojit a slastně vychutnávat!
Číst dále »
1 komentář

Paletový nábytek – design za pár korun

Nábytek z palet je rok od roku větším hitem. Je dostupný, levný a nabízí originální řešení do interiéru nebo exteriéru. Že ještě doma žádný nemáte? Nechte se inspirovat!
Číst dále »
0 komentářů

Pernatá abeceda

Možná máte doma nebo v okolí myslivce, který vás zásobí pernatou divočinou. Díky svým chuťovým i výživovým vlastnostem, dávají tyto úlovky možnost velkého množství nejrůznějších úprav.
Číst dále »
0 komentářů

Pamatujete pivní sýr Žumbera?

Jedná se o měkký či polotvrdý sýr zrající pod mazem, který je v závislosti na délce zrání světle béžový až do oranžova. Je výborný s chlebem, máslem a cibulí, zapíjí se jak jinak než pivem. Chuť pivního sýra je poměrně řízná, gurmáni si ji však nemohou vynachválit.
Číst dále »
7 komentářů

Avokádo v kosmetice

Zelený plod hruškovce přelahodného je jednou z nejlepších potravin proti stárnutí, jakou si můžete napíchnout na vidličku. Kromě vynikajícího mexického guacamole zkuste tentokrát vyživit avokádem svou tělesnou schránku i zvenčí.
Číst dále »
0 komentářů

Vyhledávání článků

Rubriky