Tipy a rady

Vyberte si z 1043 článků

24 května., 2021
Tipy a rady, Zahrada,

Houby rovnou z pěstíren

Tentokrát vás nebudeme posílat do lesa. Spoustu vynikajících druhů hub totiž najdete na pultech obchodů v čerstvé i sušené podobě. Takže výbornou smaženici si vychutnáte klidně po celý rok.
Číst dále »
0 komentářů

Jak a proč jezdit na koloběžce?

Chcete se pustit do nějaké fyzické aktivity a nevíte, jaká by to měla být? Zkusili jste už různé sporty, ale rádi byste něco neotřelého? V posledních letech se opět vrací do módy jízda na koloběžkách a rozhodně nejde jen o aktivitu pro děti.
Číst dále »
0 komentářů

Děláme zeleninové placky

Levné, rychlé, vždy něčím originální a hlavně vynikající. Říkejme jim, jak chceme. Zeleninové placky, řízečky či karbanátky nás prostě dostaly! Navíc na ně můžeme použít zeleninu mraženou, čerstvou, předvařenou, krájenou, strouhanou i mixovanou.
Číst dále »
0 komentářů

Hit jménem pomalý hrnec

Nenechte se zmást názvem. Ačkoliv je doba uspěchaná a cokoliv pomalého nám tak úplně nezapadá do představ o přípravě chutných rodinných pokrmů, pomalý hrnec naopak šetří spoustu času. Navíc jídlo v něm vzniklé je kvalitní a poctivé, takže potěší i každou tradiční hospodyňku, která své nejbližší rozhodně nehodlá v ničem ošidit a chce servírovat vždy jen to nejlepší.

Číst dále »
0 komentářů

Po lockdownu zpátky do formy!

Po letošní tuhé zimě, kdy i v nížinách ještě v dubnu sněžilo, tu máme konečně teplo a odkládáme přebytečné vrstvy oblečení. Jenže ouha! Tuhá zima v kombinaci s ještě tužším lockdownem způsobují, že se při pohledu na loňské plavky zarazíme. Opravdu mám před někým vystavovat své polockdownové špeky?
Číst dále »
0 komentářů

Prstové boty – výstřelek nebo trend pro zdraví?

Vzbuzují smích, podiv, pozornost a zvědavost. Prstové boty už chodí po světě téměř dvacet let. Ještě jste je nezkusili?
Číst dále »
0 komentářů

Výrazné šperky nejsou jen pro odvážné

Když je třeba skrývat zářivý úsměv pod rouškou, nezbývá než upoutat pozornost jinak. Vyjádřete v roce 2021 svou osobitou krásu provětráním šatníku. Nekochejte se šperky pouze ve šperkovnici, naučte se je nosit s noblesou na svém těle!
Číst dále »
0 komentářů

Znáte créme brulée?

Křehká a křupavá karamelová krusta, pod kterou se skrývá sametový vanilkový krém rozplývající se na jazyku, to je créme brulée. A ačkoliv jde o dezert velmi sofistikovaný, jeho příprava je velice snadná a vytvořit si jej tak můžete i doma.
Číst dále »
0 komentářů

Jak udělat red velvet dort?

Nejste zrovna mistři cukráři, ale přesto byste se chtěli blýsknout na rodinné oslavě, na rozlučce s kolegy nebo jen tak před přáteli krásným dortem? Pokud nejste zrovna kreativní, co se pečení a zdobení dezertů týče, nevěste hlavu! Přesně pro vás přinášíme následující návod.
Číst dále »
0 komentářů

Vyhledávání článků

Rubriky