Tipy a rady

Vyberte si z 1080 článků

Vzpomínáte na sójové řezy?

Tato válcovitá pochoutka – známá také také sójový kmen, suk, špalek nebo tyčinka – se začala vyrábět již na konci 50. let minulého století. Základní složení zůstalo však dodnes téměř stejné (tedy cukr, sójová mouka, tuk, sušené mléko a rumové aroma), přibyly jen nové náplně či příchutě jako kakaová či brusinková.
Číst dále »
0 komentářů

Newsletter zašleme rádi i Vám!

Oblíbili jste si naše stránky www.coopclub.cz a chcete být informováni o novinkách, které se zde stanou? Není nic jednoduššího než se stát odběratelem našeho newsletteru.
Číst dále »
11 komentářů

Depilace pomocí domácí cukrové pasty

Zná to každá žena, holení nežádoucího ochlupení je nekonečným procesem. Co zkusit cukrovou pastu?
Číst dále »
0 komentářů

Děláme bábovku jako od babičky

Jeden z nejoblíbenějších moučníků na nedělním stole – to je bábovka. Jistě máte v rodinné kuchařce několik vlastních receptů, které lze podle ročního období ozvláštnit sezónními surovinami. S našimi tipy pak bude vaše bábovka vždy dokonalá.
Číst dále »
0 komentářů

Klíčky a domácí nakličování

Naklíčená semínka byla už ve starověku používána jako účinný lék proti různým nemocem. Nakličováním lze získat zdravé klíčky s vysokým obsahem vitamínů, které jsou pro naše tělo potřeba. Pojďte s námi tedy také nakličování vyzkoušet!
Číst dále »
0 komentářů

Pojďme zahradničit

Není nad to utrhnout si vlastnoručně vypěstované rajče, zakousnout se do „svého“ jablka, přinést si domů ze zahrady čerstvé květiny. Zvlášť v dnešní době, kdy na nás z cenovek v obchodech jdou mrákoty.
Číst dále »
0 komentářů

Flambujeme s Marshallem

Podíváte-li se do moudrých knih či na moudré webové stránky, dozvíte se, že flambování je speciální úprava pokrmů spočívající v jejich polití malým množstvím alkoholu a následným zapálením.
Číst dále »
0 komentářů

Jehněčí maso nejen ve svátek

Lahůdka, kterou si Češi na jídelníčku užívají jen svátečně. Přitom by jehněčí maso nemělo být pouhou velikonoční pečínkou. Chuťové vlastnosti i zdravotní benefity z něj dělají nepostradatelnou součást naší výživy. Letos si proto jeho sezónu nenechte ujít.
Číst dále »
0 komentářů

Vejce na různé způsoby

Úprava vajec skýtá šikovné hospodyňce nepřeberné možnosti, jak využít dvojbarevného obsahu skořápky i kulatého tvaru. Přečtěte si naše oblíbené vaječné recepty.
Číst dále »
0 komentářů

Vyhledávání článků

Rubriky