Tipy a rady

Vyberte si z 1088 článků

Pozor na vaření v létě!

Zatímco v zimě nám obvykle nevadí trávit v kuchyni přípravou jídla poměrně dlouhý čas, v létě dáváme přednost rychlým pokrmům. Pozor však musíme dávat na infekce, kterým se v teple obzvláště daří.
Číst dále »

Tradice pozdního léta

S trochou nostalgie užíváme ubývající sílu slunce. Ještě ho někdy plnými doušky vychutnáváme v krásném babím létě, ale rána už jsou chladná a vlhká.
Číst dále »

Vlhčený toaletní papír s dubovou kůrou

Znáte náš vlhčený toaletní papír s extraktem z dubové kůry značky Inspired? Pokud ne, musíte tento výrobek určitě vyzkoušet!
Číst dále »

Používáte pěnu, nebo gel na holení?

Nezbytností pro mokré holení je kromě holicího strojku pěna či gel na holení. U nás v COOPu seženete jak pěnu (s aloe vera pro citlivou pleť), tak gel na holení – obojí značky Inspired.
Číst dále »

Co je a co umí micelární voda?

Micelární voda je známá ve světe teprve asi 30 let, ale postupně se dostává i do našich koupelen a kosmetických taštiček. Díky micelám, které obsahuje, dokáže totiž nahradit čistící gel nebo mléko, odličovač očí a také pleťovou vodu neboli tonikum.
Číst dále »

Jak si vyrobit domácí okurkovou masku

Okurka má své výsostné místo nejen v našem jídelníčku, ale i v domácí pleťové kosmetice. Neměla by proto chybět na naší zahrádce nebo alespoň ve spíži. Poradíme vám, jak si udělat pleťovou či vlasovou masku právě z okurek.
Číst dále »

Proč používat tělové mléko?

Víte, že častým mytím se naše kůže vysušuje, a proto bychom ji měli pravidelně hydratovat? Poradíme vám, jak na to.
Číst dále »

Grilované specialitky a něco na zapití

Patříte k těm, kteří rádi posedí na zahrádce nebo na terase s přáteli, v ruce vychlazený drink a všude kolem vás se line vůně ze šťavnatého masa, křupavé zeleniny, čerstvých ryb a famózních sýrů? Tak rozpalte grily a blýskněte se unikátními recepty a specialitami, díky kterým se stanete králi grilovací sezóny.
Číst dále »

Tip na grilování kuřete

Víte jak na to, aby kuřátko z vašeho grilu bylo poměrně rychle hotové, šťavnaté a nevysušené? 
Číst dále »

Vyhledávání článků

Rubriky