Tipy a rady

Vyberte si z 1043 článků

Sušíme a nakládáme rajčata

Sušená a poté naložená rajčata jsou opravdovým gurmánským zážitkem, který však nemusíme zažívat jen při návštěvě Itálie. Přečtěte si náš návod a uvidíte, jak je to se sušením a nakládáním rajčat snadné.
Číst dále »
0 komentářů

Jak si vyrobit domácí okurkovou masku

Okurka má své výsostné místo nejen v našem jídelníčku, ale i v domácí pleťové kosmetice. Neměla by proto chybět na naší zahrádce nebo alespoň ve spíži. Poradíme vám, jak si udělat pleťovou či vlasovou masku právě z okurek.
Číst dále »
0 komentářů

Vnější krása vychází zevnitř

Tajemství dokonalého vzhledu nespočívá jen ve vnější kráse. Důležité je také mít sama sebe ráda a znát svou hodnotu. Cítíte se špatně, máte ze sebe špatný pocit? Změňte to! Dlouhým spánkem, zdravým jídlem a hlavně nekonečným úsměvem!
Číst dále »
0 komentářů

Vyrábíme přírodní pleťové masky

O naši pleť bychom se měli starat neustále. Pokud však nemáme peníze na kosmetické salóny, můžeme si doma připravit pleťovou masku z přírodních surovin. A jde to velmi jednoduše – stačí nám k tomu jen pár kousků ovoce či zeleniny a dalších ingrediencí, které máme doma!
Číst dále »
0 komentářů

Jak využít jogurt v kosmetice

Zázraky nemusí být drahé a nedostupné. Pěstěné alabastrové pleti či lesklých vlasů bez lupů se dočkáte i za podmínky, že si nemůžete dovolit drahé kosmetické přípravky. Dávná moudrost našich předků znala kouzlo domácí kosmetiky. Proč na ni jednoduše nenavázat?!
Číst dále »
0 komentářů

Proč používat tělové mléko?

Víte, že častým mytím se naše kůže vysušuje, a proto bychom ji měli pravidelně hydratovat? Poradíme vám, jak na to.
Číst dále »
0 komentářů

Grilované specialitky a něco na zapití

Patříte k těm, kteří rádi posedí na zahrádce nebo na terase s přáteli, v ruce vychlazený drink a všude kolem vás se line vůně ze šťavnatého masa, křupavé zeleniny, čerstvých ryb a famózních sýrů? Tak rozpalte grily a blýskněte se unikátními recepty a specialitami, díky kterým se stanete králi grilovací sezóny.
Číst dále »
0 komentářů

Tip na grilování kuřete

Víte jak na to, aby kuřátko z vašeho grilu bylo poměrně rychle hotové, šťavnaté a nevysušené? 
Číst dále »
0 komentářů

Grilovaný hermelín třikrát jinak

I když jistě vůně a chuť šťavnatého masa při grilování nemá konkurenci, svou oblibu si čím dál tím více získává také grilovaná zelenina nebo sýry. A v následujícím článku se dozvíte, jak upravit ten nejoblíbenější sýr na grilování do několika netradičních podob, díky kterým se tato pochoutka bude jistě dostávat pravidelně na váš talíř.
Číst dále »
0 komentářů

Vyhledávání článků

Rubriky