Tipy a rady

Vyberte si z 1080 článků

Vídeňské sladkosti

Snad v žádné jiné metropoli na světě její obyvatelé nemilují sladkosti více než ve Vídni. Svědčí o tom i nebývalé množství cukráren po celém městě, takže sladkému pokušení je tady odolat téměř nemožné.
Číst dále »
0 komentářů

Vyberte nejsympatičtější zaměstnankyni COOP

Určitě jste si všimli, že v prodejnách COOP pracují velmi sympatické prodavačky a zaměstnankyně. My jsme z nich vybrali 10 finalistek, které se budou ucházet o titul Sympatika 2011. A nyní se i vy můžete aktivně podílet na volbě té nejsympatičtější a nejkrásnější.
Číst dále »
5 komentářů

Co dělat při dopravní nehodě?

Na silnici nás každodenně ohrožuje celá řada nebezpečných okolností i řidičů. S hektickou dobou by bylo třeba, aby měl člověk oči kolem hlavy a reflexy geparda. Jedině tak by mohl oddálit katastrofu nebo alespoň minimalizovat její následky. Co tedy dělat, když už se dostanete v autě do úzkých?
Číst dále »
0 komentářů

Novinky silničního zákona

V číslech a paragrafech zákoníků aby se čert vyznal. Když se k tomu připočítají ještě neustálé změny, jednomu jde hlava kolem. My jsme však pátrali a zkoumali, abychom vám přinesli zaručené informace, díky kterým už na svých cestách v zákonech nezabloudíte a neztratíte cenné body ani finance.
Číst dále »
0 komentářů

Maďarsko dalo nám i světu guláš

Není snad místo na světě, kde by neznali guláš. Nejzajímavější na celé věci je, že všude přísahají na ten svůj guláš, že je nejlepší a nejoriginálnější. A tak máme guláš mexický, bulharský, polský…., ale i segedínský, plovdivský… nebo také z toho, z čeho je uvařen – bramborový, koňský, buřtguláš nebo třeba guláš houbový.
Číst dále »
0 komentářů

Severská kuchyně

Kuchyně severských zemí sice není tak proslulá jako například francouzská nebo italská, přesto se probojovala do celého světa. Nejvíce používanými surovinami jsou brambory a ryby. Brambory nejčastěji vařené ve slupce a oloupané těsně před podáním, často posypané koprem. To je vůbec nejoblíbenější koření.
Číst dále »
2 komentáře

Proč chléb už není to, co býval?

Také máte ten pocit, že chléb byl dříve chutnější a kvalitnější? Že jste jej mohli jíst i druhý den a nemělo to na jeho kvalitu vliv? Přečtěte si, co za tím stojí…
Číst dále »
0 komentářů

Romantika v Paříži

Francouzská metropole s předlouhou, více než dva tisíce let starou historií patří k nejvytouženějším cílům návštěvníků z celého světa. Není divu, je architektonickými skvosty doslova přeplněna.
Číst dále »
0 komentářů

Jak najít dobrou restauraci na gulášek?

Při prázdninovém cestování jsme často projížděli po trase, kterou jsme neznali, a najednou jsme si uvědomili, že máme hlad (a chuť na takový dobrý domácí gulášek). Po několika kilometrech se před námi objevil motorest. Co udělat?
Číst dále »
0 komentářů

Vyhledávání článků

Rubriky