Tipy a rady

Vyberte si z 1117 článků

29 listopadu., 2019
COOP informuje

Stažení výrobku z prodeje

Informace o stažení výrobku z prodeje.
Číst dále »
0 komentářů

Pro vánoční dárky do prodejen COOP

Pořizování vánočních dárků už letos nebude noční můrou. Sortiment v prodejnách COOP potěší i ty nejnáročnější zákazníky. Pohrajte si s fantazií a vytvořte dárkové balíčky na míru vašim nejbližším. Nezruinujete rodinnou pokladnu, a přitom rozzáříte oči každého z rodiny.
Číst dále »
1 komentář

Když paprika, pak jedině Dle gusta

Další významné ocenění pro privátní značky COOP přišlo ze strany spotřebitelské organizace dTest. V testu jejich sladkých paprik si totiž vítězných 77% odnesl právě náš výrobek z řady Dle Gusta!
Číst dále »
0 komentářů

Přesnídávka COOP Babyland bodovala v Amsterdamu 

Stejně jako v předchozích letech, tak i letos se společnost COOP zúčastnila výstavy PLMA (Svět privátních značek) v Amsterdamu. Součástí této prestižní události byla produktová soutěž, ve níž se naše přesnídávka COOP Babyland s broskvemi a banánem v kapsičce umístila na skvělém čtvrtém místě! Od pomyslného bronzu ji dělil pouze jeden bod. 
Číst dále »
0 komentářů
1 listopadu., 2019
COOP informuje

Stažení výrobku z prodeje

Banán chips Dle Gusta, 100 g, EAN 8594001218196
Číst dále »
0 komentářů

Maso s vůní lesa

Nechceme vás posílat do lesíčka na čekanou. Naštěstí lze maso divokých zvířat ulovit na pultech obchodů, případně vyhrát v plesové tombole, jejíž sezóna se pomalu ale jistě blíží. Uměli byste si poradit s pernatou výhrou?
Číst dále »
2 komentáře

Zvěřina na talíři

Aby nám zvěřina chutnala co nejlépe, to nezáleží jen na druhu zvěře a její úpravě, ale i na době, kdy byla zvěř ulovena, na zdraví lesní zvěře a na způsobu odležení masa před přípravou pokrmu. Přečtěte si naše tipy na samotné zpracování konkrétního masa.
Číst dále »
0 komentářů

Připravujeme zvěřinu

Zvěřina je nejen vítaným, ale i velmi hodnotným obohacením našeho jídelníčku. Nechceme-li ji znehodnotit, musíme s ní umět dobře zacházet a zachovat správný postup přípravy a samotné úpravy masa. Přečtěte si, jak zvěřinu marinovat, vařit, dusit či péct.
Číst dále »
0 komentářů

Nebojte se hmyzu na talíři!

Endomofagie, neboli využívání hmyzu jako potraviny, přitahuje pozornost odborníků i laické veřejnosti. Byť je v mnoha částech světa naprostou samozřejmostí, v Evropě jde spíše o raritu, která se však v restauracích i kuchyních rychle zabydluje.
Číst dále »
0 komentářů

Vyhledávání článků

Rubriky