Umíte správně používat slunečnicový olej? A věděli jste, že jeho přiměřená konzumace má pozitivní vliv při prevenci kardiovaskulárních onemocnění nebo při zvýšeném cholesterolu?
Salát – to je pestrá škála chutí, která nikdy neomrzí! Jarní salát bude díky kvalitním surovinám vždy chutnat perfektně. Pusťte se spolu s námi do přípravy několika netradičních variant jarních salátů, které potěší vaše chuťové pohárky i zrakový vjem.
Jak jste na tom s konzumací pálivých jídel? Jsou dvě skupiny lidí – jedni, kteří chilli milují, a druzí, kteří se jim právě pro jejich pálivost vyhýbají obloukem. Pokud patříte do první skupiny, následující recepty jsou určené právě vám.
V jarním období nám příroda přináší nejen příliv energie, ale rovněž také první ranou zeleninu jako jsou ředkvičky či saláty. Ty mají výhodu především ve své jedinečné svěží chuti a ohromném množství prospěšných vitamínů.
Tato válcovitá pochoutka – známá také také sójový kmen, suk, špalek nebo tyčinka – se začala vyrábět již na konci 50. let minulého století. Základní složení zůstalo však dodnes téměř stejné (tedy cukr, sójová mouka, tuk, sušené mléko a rumové aroma), přibyly jen nové náplně či příchutě jako kakaová či brusinková.
Oblíbili jste si naše stránky www.coopclub.cz a chcete být informováni o novinkách, které se zde stanou? Není nic jednoduššího než se stát odběratelem našeho newsletteru.