I když jistě vůně a chuť šťavnatého masa při grilování nemá konkurenci, svou oblibu si čím dál tím více získává také grilovaná zelenina nebo sýry. A v následujícím článku se dozvíte, jak upravit ten nejoblíbenější sýr na grilování do několika netradičních podob, díky kterým se tato pochoutka bude jistě dostávat pravidelně na váš talíř.
Kdo by se potil u sporáku, když se dá jídlo pohodlně připravovat na čerstvém vzduchu! Podlehnout kouzlu grilování je snadné. Tentokrát se ovšem podíváme na nejčastější nešvary, kterých se při grilování dopouštíme.
Citron umí nejen detoxikovat naše tělo, ale dokáže nám pomoci i s naší pletí. Máte mastnou pleť se sklonem k akné, stařecké či pigmentové skrny? Tak vyzkoušejte naši domácí citronovou masku!
Zmrzlina. Chutná po celý rok, ale nejvíce právě v horkých letních dnech. Však také u stánků se zmrzlinou, zvlášť u těch, které mají dobrou pověst, bývají dlouhé fronty.
V létě se můžeme věnovat různým sportům, ale pokud je venku horko, moc se nám nechce a při opravdu vysokých teplotách jde i o velkou zátěž pro organismus. A co takhle sporty ve vodě? Nemusí jít jen o plavání, vyzkoušet můžete třeba aqua aerobic.
Málokdo ví, že lesní či zahradní jahody kromě potěšení chuťových pohárků přinášejí také zdraví a krásu celému tělu. Pojďte si přečíst naše praktické návody, jak si můžete z jahod vyrobit domácí peeling na zuby či chodidla nebo třeba takový vlasový zábal.
Člověk může být sebevětší gurmán a dopřávat si světové lahůdky, ale budeme-li k sobě upřímní, není nad čerstvý a voňavý český chléb. Kdo byl nucen (byť i dobrovolně) trávit delší čas v zahraničí, jistě ví, o čem je řeč. Poradíme vám, čeho si u chleba všímat, abychom měli ten nejlepší.