Tipy a rady

Vyberte si z 1115 článků

Vyrábíme domácí aviváž

Nechce se vám kupovat aviváže, které jsou až na výjimky plné vody a prádlo ovoní jen málo? Máme pro vás mnohem lepší řešení – vyrobte si vlastní aviváž, a to navíc s vůní, jakou máte rádi.
Číst dále »
0 komentářů

Tvoříme z korkových zátek

Milovníci vína si už jistě mnohokrát říkali, že vyhazovat použité korkové zátky je tak trochu hřích. My jsme pro vás našli hned několik způsobů, jak jim vdechnout nový život… A možná se vám naše tipy budou hodit i jako dárek ke Dni matek!
Číst dále »
0 komentářů

Slunečnicový olej

Umíte správně používat slunečnicový olej? A věděli jste, že jeho přiměřená konzumace má pozitivní vliv při prevenci kardiovaskulárních onemocnění nebo při zvýšeném cholesterolu?
Číst dále »
0 komentářů

Děláme jarní saláty

Salát – to je pestrá škála chutí, která nikdy neomrzí! Jarní salát bude díky kvalitním surovinám vždy chutnat perfektně. Pusťte se spolu s námi do přípravy několika netradičních variant jarních salátů, které potěší vaše chuťové pohárky i zrakový vjem.
Číst dále »
0 komentářů

Pálivé recepty

Jak jste na tom s konzumací pálivých jídel? Jsou dvě skupiny lidí – jedni, kteří chilli milují, a druzí, kteří se jim právě pro jejich pálivost vyhýbají obloukem. Pokud patříte do první skupiny, následující recepty jsou určené právě vám.
Číst dále »
0 komentářů

Ďábelská pochoutka – chilli papričky

Čím víc hoří jídlo v ústech, tím spíš ho nemůžeme přestat jíst. Čím to, že je pálivá chuť chilli návyková? A nemůže škodit našemu zdraví?
Číst dále »
0 komentářů

Upozornění pro zákazníky prodejen COOP

Upozornění pro spotřebitele – Chocolate Cookies COOP Premium, sušenky s kousky čokolády. Tento výrobek můžete vrátit na prodejně COOP.
Číst dále »
0 komentářů

Na jaře odlehčeme talíře!

V jarním období nám příroda přináší nejen příliv energie, ale rovněž také první ranou zeleninu jako jsou ředkvičky či saláty. Ty mají výhodu především ve své jedinečné svěží chuti a ohromném množství prospěšných vitamínů.
Číst dále »
0 komentářů

Vzpomínáte na sójové řezy?

Tato válcovitá pochoutka – známá také také sójový kmen, suk, špalek nebo tyčinka – se začala vyrábět již na konci 50. let minulého století. Základní složení zůstalo však dodnes téměř stejné (tedy cukr, sójová mouka, tuk, sušené mléko a rumové aroma), přibyly jen nové náplně či příchutě jako kakaová či brusinková.
Číst dále »
0 komentářů

Vyhledávání článků

Rubriky