Tento koktejl pocházející z Bermudských ostrovů je opravdu tmavý a bouřlivý. Správně by se měl míchat z rumu Gosling’s Black Seal, ale náš rum Dublon mu také ostudu neudělá. 30 ml rumu Dublon Marshall, 200 ml zázvorového piva, šťáva z půlky limety, led
Barva tohoto koktejlu vás okamžitě přenese na některý z exotických ostrovů, do modravé laguny s jemným pískem, šplouchajícím oceánem a ozářené tropickým sluncem. 30 ml vodky Marshall, 30 ml likéru Curaçao, 120 ml citronové limonády, led
Drink na počest anglické královny Marie I. Tudorovny. I té se říkalo krvavá Mary. Stejnojmenný drink má tedy barvu krve, a díky vodce, tabascu a pepři je ostrý jak katova sekera. 45 ml vodky Marshall, 90 ml rajčatového džusu, 15 ml citronové šťávy, tabasco, sůl, pepř, 3 kapky worcestrové omáčky, led, stonek řapíkatého celeru a plátek citronu na ozdobu.
V míse začneme šlehat máslo, dokud nezíská krémovou konzistenci. Přidáme cukr a vanilkový extrakt a znovu zašleháme. To samé také s vejci. Poté postupně vmícháme mouku se sodou a solí. Bílou čokoládu nasekáme na drobnější kousky, dáme do vhodné nádoby a na deset minut vložíme do mrazáku. Díky tomu se čokoláda při pečení tolik nerozehřeje a bude mnohem více křupavá. Po deseti minutách čokoládu vyndáme a zamícháme do těsta. Brusinky pokrájíme na menší kusy a rovněž přidáme do těsta. Pomocí lžíce tvoříme menší kuličky asi o velikosti pingpongového míčku. Skládáme je v rozestupech na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme 8 až 10 minut v troubě vyhřáté na 190°C, dokud sušenky nezezlátnou.