Svačina

Vyberte si z 396 receptů

6 října., 2017
Pomazánky

Paštika z vepřových jater

2 housky, 600 g vepřových jater, 2 bílky, 2 lžíce paštikového koření, sůl, mletý černý pepř, máslo na vymazání
Číst dále »
0 komentářů
4 října., 2017
Sladká jídla

Americké lívance

2 větší vejce, špetka soli, 170 g hladké mouky, 1/2 lžíce prášku do pečiva, 350 ml mléka, 1 lžíce krupicového cukru, máslo nebo olej na smažení, med nebo javorový sirup na polití
Číst dále »
0 komentářů
19 září., 2017
Předkrmy a lehká jídla

Červená řepa s nivou

Tento recept vás nadchne svou jednoduchostí a přesto tak lahodnou chutí. Ideální na lehkou večeři nebo jako netradiční příloha k masu.
Číst dále »
0 komentářů
29 června., 2017
Přílohy, Saláty,

Hlávkový salát se smetanou

2 ks hlávkového salátu, 1 kelímek smetany ke šlehání, 1/2 l vody, 7 lžic octa, 2 lžičky soli, 4 lžíce cukru, 2 špetky mletého pepře
Číst dále »
0 komentářů
20 června., 2017
Zmrzliny a nanuky

Skořicová zmrzlina s fíky

Vyrobte si doma skvělou skořicovou zmrzlinu. Budete potřebovat pouze: 250 g měkkého tvarohu, 1 kelímek zakysané smetany, 50 g moučkového cukru, 2 ks vanilkového cukru, 8 fíků, 1 lžíce mleté skořice
Číst dále »
0 komentářů

Grilované banány s medem a ořechy

4 banány, 4 lžíce tekutého medu, hrst vyloupaných vlašských ořechů, šťáva z 1 limetky, 2 vanilkové cukry
Číst dále »
0 komentářů
26 května., 2017
Předkrmy a lehká jídla

Vaječnice s bramborovými lupínky

1 plátek chleba, 1 vejce, bramborové lupínky, sůl, olivový olej, dijonská hořčice, 1/2 cibule, feferonky
Číst dále »
0 komentářů
22 května., 2017
Moučníky pečené

Bezlepkový makovec

Pamatujete si stále na tradiční a poctivý makovec? Máme pro vás skvělý recept, který pracuje pouze s bezlepkovými surovinami, tudíž si jej mohou vychutnat i jedinci s alergií či nesnášenlivostí lepku.
Číst dále »
0 komentářů

Chřest s kozím sýrem

Zelený chřest zbavený dřevnatého konce dáme na 8 až 10 minut vařit do osolené vody, do níž přidáme plátek másla a plátek limetky. Mezitím si nakrájíme kozí sýr na malé kostičky. Uvařený chřest opatrně slijeme a naservírujeme na talíř. Takto připravený ho posypeme na kolečka nakrájenou jarní cibulkou a kostičkami kozího sýra. Opepříme čerstvě mletým pepřem, osolíme a přidáme měsíček limetky na ozdobu. Podáváme s čerstvým bílým pečivem.
Číst dále »
0 komentářů

Vyhledávání receptů

Rubriky