Těsto: 160 g másla, 180 g krupicového cukru, 2 vejce, 1/4 kg hladké mouky, 2 lžičky kypřicího prášku do pečiva, 1/2 lžičky soli, 80 ml mléka Dále: 70 g marcipánu, 60 g másla, 5 lžic oblíbeného džemu, 200 g čokoládové polevy (bílé či tmavé), barevné zdobení (cukrářské kuličky, srdíčka…), delší plastové nebo dřevěné špejle určené na lízátka (asi 30 ks)
Falešný marcipán: 1/4 kg sušeného polotučného mléka, 1/2 kg moučkového cukru, 3 vrchovaté lžíce medu, 2 lžíce vody, 1 lžíce mandlového aroma (např. od společnosti Dr. Oetker), trochu solamylu, 1 až 2 balíčky cukrárenského zeleného želé (také od Dr. Oetker) nebo trochu zelené potravinářské barvy Dále: trochu rozehřáté čokolády, celé neloupané mandle