Recepty veškeré

Vyberte si z 1203 receptů

19 června., 2017
Zmrzliny a nanuky

Domácí nanuky z kiwi

Znáte něco lepšího než se v těchto horkých dnech osvěžit studeným nanukem? Pokud jste ještě nikdy nezkoušeli domácí nanuky z kiwi, pusťte se do nich. Stačí vám pouze 2 suroviny!
Číst dále »
0 komentářů

Grilované banány s medem a ořechy

4 banány, 4 lžíce tekutého medu, hrst vyloupaných vlašských ořechů, šťáva z 1 limetky, 2 vanilkové cukry
Číst dále »
0 komentářů
26 května., 2017
Předkrmy a lehká jídla

Vaječnice s bramborovými lupínky

1 plátek chleba, 1 vejce, bramborové lupínky, sůl, olivový olej, dijonská hořčice, 1/2 cibule, feferonky
Číst dále »
0 komentářů
22 května., 2017
Moučníky pečené

Bezlepkový makovec

Pamatujete si stále na tradiční a poctivý makovec? Máme pro vás skvělý recept, který pracuje pouze s bezlepkovými surovinami, tudíž si jej mohou vychutnat i jedinci s alergií či nesnášenlivostí lepku.
Číst dále »
0 komentářů
2 května., 2017
Těstoviny

Těstoviny s chřestem a krevetami

350 g těstovin (např. fettuccine), svazek zeleného chřestu, 200 g krevet (chlazených nebo mražených), olivový olej, 1 červená paprika, 4 stroužky česneku, zelená petrželka, barevný mletý pepř, sůl, 1 dl bílého vína
Číst dále »
0 komentářů

Chřest s kozím sýrem

Zelený chřest zbavený dřevnatého konce dáme na 8 až 10 minut vařit do osolené vody, do níž přidáme plátek másla a plátek limetky. Mezitím si nakrájíme kozí sýr na malé kostičky. Uvařený chřest opatrně slijeme a naservírujeme na talíř. Takto připravený ho posypeme na kolečka nakrájenou jarní cibulkou a kostičkami kozího sýra. Opepříme čerstvě mletým pepřem, osolíme a přidáme měsíček limetky na ozdobu. Podáváme s čerstvým bílým pečivem.
Číst dále »
0 komentářů
24 dubna., 2017
Saláty

Salát z cukrových lusků s rostbífem

500g vyzrálého hovězího nízkého roštěnce, 1 lžíce dijonské hořčice, 1 lžíce červeného vína, ½ lžíce worcestrové omáčky, sůl, čerstvě mletý pepř, olivový olej
Číst dále »
0 komentářů
21 dubna., 2017
Ryby a mořské plody

Maki sushi

1 hrnek lepkavé rýže (nishiki), 200 ml horké vody, 2 lžíce rýžového octa (su), 1 lžíce sladkého rýžového vína, sůl, sušené plátky mořských řas (nori), kousky čerstvé a velmi kvalitní ryby (tuňák, losos nebo krevety), kousky čerstvé zeleniny (např. okurky nebo avokádo), kvalitní sójová omáčka, mletý japonský zelený křen (wasabi), marinovaný zázvor (bílý nebo růžový)
Číst dále »
0 komentářů

Jarní polévka z medvědího česneku

1 a 1/2 litru zeleninového vývaru, 4 menší brambory, 2 svazky medvědího česneku, 1 cibule, 3 lžíce másla, 1 kelímek smetany (vyzkoušejte naši smetanu Ranko z COOPu), muškátový oříšek, sůl a čerstvě mletý pepř
Číst dále »
0 komentářů

Vyhledávání receptů

Rubriky