Stručný popis výrobku:

Špagety jsou vyrobené tvarováním nekynutého a chemicky nekypřeného těsta, připraveného zejména z mlýnských obilných výrobků nebo jejich směsí.

Při dodržení podmínek uvedených v návodu se nerozvařují, nejsou lepkavé a zachovávají si svůj tvar i po uvaření.

Složení výrobku:

pšeničná mouka, sušená vejce 2 %

Výživové údaje:

100 g % RHP/100 g
energetická hodnota 364 kcal/1540 kJ 18
tuky celkem 2,3 g 3
z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g 3
sacharidy 72,0 g 28
z toho cukry 2,6 g 3
bílkoviny 11,9 g 24
sůl 0,06 g 1

RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal)

Alergeny:

Obiloviny – lepek (pšenice), vejce