Stručný popis výrobu:
Mražená zeleninová směs
Předvařená zelenina – tepelně upravte!
Návod k přípravě
Vaření: Nerozmrazenou zeleninu vložte do vroucí osolené vody, vařte 4+8 minut.
Dušení: Nerozmrazenou zeleninu vložte do vhodné nádoby s rozpuštěným tukem a trochou vody, osolte. Poduste pod pokličkou. Podle potřeby je možné přidat malé množství vody.
Složení výrobku:
zelenina v různém poměru – mrkev, hrášek, kukuřice (min. 24 %)
Výživové údaje:
100 g | % RHP/100 g | |
energetická hodnota | 71 kcal/300 kJ | 3,6 |
tuky celkem | 0,3 g | 0,4 |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g | 0,5 |
sacharidy | 11,8 g | 4,5 |
z toho cukry | 1,5 g | 1,7 |
bílkoviny | 3,3 g | 6,6 |
sůl | 0,3 g | 5 |
RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal)