Stručný popis výrobku:

Hranolky do trouby bramborové, předsmažené, hlubokozmrazené.

Složení:

95,5 % brambory, slunečnicový olej.

Návod k přípravě:

Návod k přípravě v troubě: Pečte uprostřed předehřáté trouby na 220 °C po dobu 15–20 minut do zlatova. V polovině pečení hranolky obraťte.
Návod k přípravě ve fritéze: Smažte v oleji předehřátém na 175 °C po dobu 3–5 minut až jsou hranolky zlatavé a křupavé. Osolte.
Návod k přípravě na pánvi: Malé množství hranolek smažte na předehřátém oleji po dobu 6–8 minut do zlatavé barvy.
Před přípravou nerozmrazujte. Vyjměte z obalu.

Skladování:

Skladujte při teplotě –18 °C nebo nižší. Rozmrazený výrobek znovu nezmrazujte.

Výživové údaje:

100 g % RHP/100 g
energetická hodnota 137 kcal/576 kJ
tuky celkem 4,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g
sacharidy 22 g
z toho cukry 0,5 g
bílkoviny 2,4 g
sůl 0,1 g

RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal)